Dūminė pirtis buvo tikra svajonė ir didis siekis. Senovinę pirtį norėjosi ne tik retkarčiais aplankyti, bet prisiliesti prie jos, pabandyti ją prisijaukinti. Taip pat – nepakartojamu jos garu pasidalinti su kitais.

Taip atsirado mūsų Dūminukė (tai ir vieno Lietuvos paukščio pavadinimas), kurios statybas iš tiesų saugojo mažas paukštelis. Ji išties yra laisva, sudėtingai prisijaukinama, bet mielai dovanojanti nepamirštamus pojūčius ir unikalų garą.

Tas specifinis dūmų, medienos kvapas ir labai jauki šiluma. Garas čia tikrai ypatingas, labai patogu vanotis, visada smagu sugrįžti,

 Andrius – Pirties svečias

Ši erdvi ir jauki pirtelė yra puikiai pritaikyta vanojimui, įvairiems kūno šveitimams (pilingams) ir visoms procedūroms, leidžiančioms pajusti ir suprasti, ką nuo seno vadiname lietuvišku svetingumu.

Dūminė pirtis yra tikras iššūkis, bet labai malonus ir net azartiškas. Pasakymas, jog tik po šimto kartų iškūrenimo jau atsiranda tam tikras suvokimas, yra tikrai labai tikslus. Artėju prie to skaičiaus.

Arūnas Šalnaitis – Pirties šeimininkas

Dūminėje pirtyje vienu metu patogiai ant gultų gali įsitaisyti net 10 svečių. Vienu metu čia išvanojami 3 žmonės. Sodraus garo užtenka išsivanoti net 10-12 svečių.  Kviečiame pasimėgauti išskirtiniu garu tiek “klubinių”, tiek ir užsakomųjų kūrenimų metu.

 

0
Prieš tiek metų pradėjome domėtis atgimstančia lietuviška pirtimi.
0
Tiek kartų jau iškūrenta mūsų Dūminukė!
180
Tiek vantų surišame kasmet pirties malonumams

"Jei norite pradėti pažinti dūminę pirtį, ją reikia iškūrenti bent šimtą kartų"

– Suomių išmintis

Pirtininkai

Bėgant laikui pirtininko vaidmuo pirtyje kito, o šiandien galima rasti įvairių apibrėžimų ir bendrą sutarimą, jog pirtis be pirtininko sunkiai įsivaizdujama. Tebūnie taip!

Paslaugos

Pirtyje derėtų ne tik prašyti, bet ir duoti. Klausti, drąsiai prašyti, atsipalaiduoti ir pasimėgauti akimirka. Tai procesas, o mes mielai pasirūpinsime tuo, jog jis paliktų neišdildomus prisiminimus.

Atsiliepimai

Lankantis labai geroje pirtyje kaskart galima pajusti ir atrasti šį tą naujo, mielo kūnui ir dvasiai. Mums itin svarbu, kaip jaučiasi kiekvienas svečias. Dėkojame visiems už pasidalinimą savo patirtimi.

Garo brolija

Rekomendacijos vykstantiems iš Kauno

Komentarų: 0
  Dūminė pirtis yra puikus turiningo savaitgalio su šeima ar draugais akcentas. Pekliui į pirtį galima nuveikti smagių dalykų, tad keli patarimai ir rekomendacijos Jums.   Išbandytas maršrutas Nors svečių…

Skanaujam pirties krosnis: Harvia Forte

Komentarų: 0
  Labai banalus, bet iki pat dūšios gelmių teisingas posakis yra tas, jog pirties krosnis yra pirties širdis. Šį kartą ji elektrinė Harvia Forte su žadeitu. Potyriai ir kelios mintys.…

Unikali

Dūminė pirtis

Jauki

Šeimos pirtis

Mūsų

Rekomendacijos

Meniu